Yhdistys


Hyvinkään vihreät ry on vuonna 1986 perustettu yhdistys, joka yhdistää vihreästi ajattelevia Hyvinkääläisiä – sekä vaalii luonnon monimuotoisuutta kaupungissamme. Toimimme vihreän liiton paikallisyhdistyksenä, uudenmaan piirin alaisuudessa.

Yhdistyksen hallitus:

Vuonna 2023 hallituksen puheenjohtaja: Marja-Leena ”Maiju” Laakso. Varapuheenjohtaja: Niko Kostia.
Sihteeri: Hanna Ajanki.
Rahastonhoitaja: Aki Korpela.
Hallitusjäsenet: Laura Alkula, Sanna-Kaisa Patjas, Santeri Leinonen ja Jussi Leinonen.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin täällä. Tietosuojaselosteemme löytyy täältä.

Jäsenyys:

Työ ekologisemman kaupungin eteen jatkuu avullasi! Jäsenmaksuilla rahoitetaan toimintaamme, jäsenmäärä (ei kannatusjäsen) vaikuttaa myös esimerkiksi saamiemme puoluekokouedustajiemme määrään. Tervetuloa mukaan! Lue lisää..

Kokoukset:

Valtuustoryhmä kokoustaa useinmiten Hyvinkään kaupungintalolla, kokoussiivessä: Osoitteessa Kankurinkatu 4-6. Sisäänkäynti pysäköintialueen puolelta, L1 ovesta. Ovella on summeri jokaiseen kokoushuoneeseen, huone on mainuttu kutsussa. Kuukausikokouksessa käsitellään tarvittavia yhdistysasioita, sekä tulevan valtuuston lista-asiat. Kuukausikokous on avoinna kaikille kiinnostuneille! Jäsenille toimitetaan kokouskutsu sähköpostitse, seuraa myös ilmoitteluamme facebookissa, sekä kotisivujemme ajankohtaista osiossa.

Tapahtumat:

Yhdistyksellä on ajoittain myös muita tapahtumia, kansanedustajavierailuja ja muita tilaisuuksia. Tule rohkeasti tapaamaan luottamushenkilöitämme ja vieraitamme! Kerromme tapahtumistamme kotisivujemme lisäksi facebookissa.