Vihreitä ilmapalloja, teksi: Huomenna Hyvinkää on vihreä
Tiedotteet

Keskustelua vihreiden poliittisesta ohjelmasta 15.3.22

Hyvinkään vihreät järjestää politiikka-illan 15.3. kello 18. Edit: Alkuperäisestä tiedosta poiketen, tilaisuus järjestetään online tapaamisena zoom alustalla. Linkki on toimitettu jäsenistölle sähköpostiin!

Tilaisuus on suunnattu kaikille vihreiden jäsenille, sekä luottamushenkilöille. Politiikka-ilta on keskustelutilaisuus, tällä kertaa koskien vihreiden uutta poliittista ohjelmaa. Poliittinen ohjelma hyväksytään kesän korvalla Joensuun puoluekokouksessa – mutta luonnosta saa kommentoida ja esittää muutoksia nyt hyvissä ajoin. Mikäli yleisvihreä keskustelu ohjelman sisällöstä sekä mahdolliset muutosehdotukset kiinnostavat tai herättävät ajatuksia, kannattaa osallistua tapaamiseen!