Laura Alkula, Sanna-Kaisa Patjas ja Aki Korpela
Tiedotteet

Aluevaalien ensimmäiset ehdokkaat

Uudenmaan vihreät nimesi 23.9. ensimmäiset 71 ehdokasta länsi-uudenmaan, keski-uudenmaan, itä-uudenmaan ja Vantaa-Keravan hyvinvointialueille.

Keski-uudenmaan alueella, johon Hyvinkää kuuluu, on nimetty ehdolle nyt Keusoten hallituksen jäsen Aki Korpela, Keusoten valtuuston jäsen Laura Alkula. Sekä esimerkiksi vihreiden vaivaisten toiminnasta tuttu aktiivi Sanna-Kaisa Patjas. Ehdolle lähtee myös vastaava toimintaterapeutti Leena Pietilä.

Ensimmäiset Hyvinkääläiset ehdokkaat:

Laura Alkula, 42v. IT Manager, Business Connect.

Aki Korpela, 50v. Kieltenopettaja.

Sanna-Kaisa Patjas, 48v. Sairaanhoitaja/eläkeläinen.

Leena Pietilä, 55v. Vastaava toimintaterapeutti.

Lisää ehdokkaita aluevaaleihin nimetään lähiaikoina. Tavoitteenamme on tarjota äänestäjille monipuolinen ja kattava valikoima Hyvinkääläisiä vihreitä, joilla löytyy paloa niin sotepuolen, kuin pelastustoimenkin kysymyksiin. Myös sinulla on mahdollista tulla mukaan, vinkkaa itsesi tai joku sopivaksi tietämäsi henkilö täällä.

Edit. 24.9. Lisätty Leena Pietilä mukaan nimettyjen ehdokkaiden joukkoon.