valtuustoryhmän jäsenet rivissä
Tiedotteet

Kiitos äänestäjille!

Kiitos kaikille vihreitä äänestäneille! Yksi paikka valtuustossa menetettiin, mutta tuloksemme on silti hyvä! Olimme valtakunnallisia vihreitä suositumpia, sekä valtuustoryhmäämme nousi uusia ja nuoria, valovoimaisia tulevaisuuden tekijöitä!

Kaudella 2021-2025 vihreiden valtuustoryhmässä on kuusi edustajaa. Äänikuningatar oli Terhi Korpela jonka ohella valtuustopaikan uusi Minna Hyytiäinen. Uudet edustajat ovat Santeri Leinonen, Roosa Laakso, Hanna Ajanki ja Janne Matikainen.

Valtuustoryhmän puheenjohtaja ja varaedustaja valitaan pian. Samoin edustajamme kaupunginhallituksessa ratkeaa neuvottelujen jälkeen.

Varavaltuutetut sisääntulojärjestyksessä ovat:
Laura Alkula, Maria Runonen, Satu Kontiainen, Aki Korpela, Markku Jahnukainen ja Sanna-Kaisa Patjas.

Suunnattoman suuri kiitos äänesäjille sekä kaikille ehdokkaille ja vaalityössä mukana olleille! Huomenna Hyvinkää on vihreä!