Kokoukset

Valtuustoryhmän kyselytunti

Toukokuun kuukausikokous jää pois, mutta sen tilalla järjestämme jäsenistölle 27.5. kyselytunnin valtuustoryhmämme kanssa. Linkki zoom kokoukseen on toimitettu kaikille jäsenillemme sähköpostitse. Ota yhteyttä, mikäli et ole saanut sähköpostia.

Kyselytunnilla (klo 19-20) pääset kysymään sinua askarruttavista ajankohtaisista asioista. Esimerkiksi koronakevään vaikutuksista, kaupungin säästöohjelmasta, YT-Neuvotteluista tai vaikkapa Keusoten palveluverkkouudistuksesta. Valtuustoryhmä vastailee reilun tunnin ajan parhaan tietonsa mukaan. Toivottavasti myös useampi jäsen ehtii seuraamaan tuntia ja keskustelemaan kanssamme!

Pidetään kysymykset ja vastaukset napakoina, niin saadaan tuntiin mahdutettua mahdollisimman paljon erilaista keskustelua. Toivottavasti uusi helppo formaatti helpottaa vihreään keskusteluun mukaantuloa!