Tiedotteet

Kevään tapahtumat peruttu

Suomeen levinneen koronaviruksen vuoksi kaikki tapahtumat on peruttu toistaiseksi. Noudatamme terveydenhuollon ammattilaisten, sekä valtioneuvoston ohjeita ja puolueiden yhteistä sopimusta kampanjatilaisuuksien perumisesta toistaiseksi.

Yhdistyksen kokoukset järjestetään toistaiseksi etäyhteydellä.

Sunnuntain kuukausikokoukseen pääsee Zoom kokousjärjestelmässä, etäyhteys onnistuu puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kokoukseen pääsee mukaan sunnuntaina 15.3. kello 18 oheisesta linkistä: (linkki poistettu)

Kehotamme ihmisiä seuraamaan tilannetta ja ohjeistuksia Keusoten koronasivuilla: https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/Koronavirustilannetietoa-kuntalaisille/

(Julkaisua editoitu 14.3. – Lisätty kuukausikokouksen osallistumistiedot ja linkki) (Julkaisua editoitu – linkki poistettu kokouksen jälkeen)