liity_btn

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, olit sitten halukas toimimaan aktiivisesti – tai vain osoittamaan tukesi.

Uusi jäsen, liity täällä | Jäsenmaksu vanhoille jäsenille

Kannatusjäsenmaksu

Hyvinkään vihreisiin voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenet eivät ole Vihreän liiton (=puolueen) jäseniä, eikä heillä ole yhdistyksen kokouksissa äänivaltaa, kuten varsinaisilla jäsenillä.
Kannatusjäsenten jäsenmaksu 20,00 e maksetaan suoraan Hyvinkään Vihreiden omalle tilille

Hyvinkään vihreät ry,
FI67 1029 3006 1029 32 NDEAFIHH.

Merkitse viestikenttään, että kyse on kannatusjäsenmaksusta ja ilmoita yhteystietosi osoitteeseen sihteeri (a) hyvinkaanvihreat.fi, jos ne ovat uudet tai muuttuneet edellisestä.

HUOM: Hyvinkään vihreiden tilille maksetaan myös luottamusverot, ehdokasmaksut yms.